‘De laatste ronde!’

      Reacties uitgeschakeld voor ‘De laatste ronde!’

Het is Day 5 van de EPIC Treatment

Vandaag draait het vooral om de tweede fNCI scan. Deze scan gaat het resultaat van de EPIC Treatment aantonen. Wat de uitkomst zal zijn? Ik weet het zeker. Heel veel verbetering!.

Ik heb het in de afgelopen in mijn hoofd voelen gebeuren dat mijn brein anders werkt. Soms geleidelijk, zoals bij de geheugentraining, of heel plots, zoals bij de Block String test. Mijn prestaties werden ook steeds beter, zoals met de Dynavision en de SMT trainingen.

Ik ben meer accuraat in wat ik doe en in mijn denken steeds ‘klaar voor de volgende stap’. Ik heb veel minder last van Brainfog. Iets wat, hoe goed ik mij ook voelde, altijd een rol speelde. Ik zie het aan mijzelf als ik in de spiegel kijk. Ik merk het als ik mijn sokken en schoenen aantrek, een appje aan het typen ben, aan het autorijden ben of een USB-drive ga zoeken in de Walmart. Laat de afrondende scan maar komen!

En de gevoeligheid voor geluid dan? Nou, ik kan al veel meer hebben. De positieve ervaringen stapelen zich op!