My EPIC Treatment | Day 5

      Reacties uitgeschakeld voor My EPIC Treatment | Day 5

De laatste dag van de EPIC Treatment bestond uit:

  • De afsluitende ‘Right Eye’ test
  • Een laatste cognitieve oefening
  • De finale fNCI scan
  • Het EPIC Exit gesprek met de klinisch psycholoog van CognitiveFX
  • HRV Hartslag monitoring
  • Lunchtijd
  • Het bespreken van de vereiste nazorg van de behandeling, thuis in Nederland
  • Rapportage uitkomsten van de finale fNCI scan

De finale fNCI scan toont aan dat ik in deze week een flinke verbetering heb gemaakt, zoals ik in mijn vorige update al heb geschreven. Op onderdelen blijven er nog een paar punten achter in de verbetering. Hiervoor heb ik een plan meegekregen, waarmee ik de therapie thuis kan voortzetten. Het liefst kom je natuurlijk helemaal in het groen uit. En dat kan, als je maar blijft oefenen, want de juiste wegen zijn in mijn brein weer opengesteld.

Ik had voor Cognitive FX nog een lichtbakje en een ‘Boter, Kaas en Eieren’ spel meegenomen. Als het goed is staan deze nu in de PatiĆ«nt room, om ook de pauzes nog even Cognitief door te kunnen gaan.

Aan het eind van de middag regende het in Provo en heb ik mij maar even teruggetrokken in de ‘Floating Spa’ bij Trust Rest (vlakbij CognitiveFX).

CognitiveFX | Gifts for Patient room
Trust Rest Floating SPA | Shower
Trust Rest | Floating SPA