Provo to Tropic | Ride

      Reacties uitgeschakeld voor Provo to Tropic | Ride

Nog 2 dagen genieten van het mooie Utah. Mijn plan was om vandaag eerst National Park Zion aan te doen en van daaruit naar Tropic, dat vlakbij National Park Bryce ligt te reizen. Alleen bleek de verbindende bergpas UT-9 afgesloten te zijn. Gelukkig heb ik dit vooraf op Google Maps opgemerkt, anders had het mij een paar honderd extra kilometers gekost, terwijl er niet echt ruimte was voor extra reisuren. Genieten van de omgeving en ontspannen was dan moeilijk geworden.

Ik heb daarom besloten om via het Capitol Reef National Park en vervolgens over de UT-12 naar mijn Airbnb Tropic te rijden. Daar heb ik geen spijt van; de foto’s spreken voor zich.

Morgen het nabij gelegen Bryce Canyon National Park bekijken en dan door naar Salt Lake City voor de vlucht naar huis.

Capitol Reef | National Park
Highway UT-12
UT-12 | Highway, tot ca. 2900 meter hoogte
Tussen Tropic en Bryce
Airbnb | Tropic, vlakbij Bryce Canyon